AI

Wij omarmen bij ManageMind graag het nieuwe, we maken gebruik van innovaties. Tijden van transitie leiden tot veranderingen in de manier waarop we leven en werken. Ook de manier waarop we leren vormgeven gaat er anders uit zien.  Hoe het precies eruit gaat zien, weten we nog niet. We moeten investeren in het anders doen: In experimenteren, exploreren, andere aanpakken en innoveren met nieuwe technologieën, zoals we doen in onze Masterclass AI. Daar houden wij wel van!


Masterclasses AI

AI is changing the game! Kunstmatige intelligentie (AI) is de drijvende kracht achter toekomstige innovaties. Daarom bieden we inspirerende Masterclasses AI aan, speciaal ontworpen om professionals en organisaties te voorzien met de kennis, ideeën en tools die nodig zijn om AI effectief te integreren in werkprocessen en strategieën.

We bieden 4 masterclasses aan, één voor iedere fase van AI-integratie in de organisatie.

AI-integratie masterclass AI-integratie masterclass

 

0-meting: Elke reis begint met een eerste stap. We kunnen vooraf de masterclasses starten met een 0-meting om de huidige stand van AI binnen de organisatie te bepalen, specifieke behoeften, ambities en eventuele zorgen te identificeren, en te beoordelen hoe AI momenteel wordt gebruikt.

Inspiratie Masterclass (2 uur): Verken de basisprincipes van AI, de diverse technieken en de relevante toepassingen voor jouw sector. Deze interactieve sessie inspireert en verrijkt kennis door praktijkvoorbeelden. Deelnemers gaan hands-on aan de slag met AI-tools, waarmee ze hun eerste stappen zetten in de wereld van AI.

Verdiepende Masterclass (2 uur) Duik dieper in de AI-vraagstukken specifiek aangedragen door jouw team. Deze sessie biedt hands-on ervaring met geavanceerde AI-technieken en tools, gericht op verdere verdieping van begrip en vaardigheden.

Implementatie Masterclass (2 uur) Ontwikkel experimenten en toepassingen van AI die naadloos aansluiten bij de behoeften van de organisatie, afdelingen en teams. Deze sessie omvat ook cruciale dialogen over de ethische inzet van AI: wat willen we bereiken en wat liever niet?

AI Strategie Masterclass (2 uur) Stel een krachtige innovatiestrategie op waarin AI dient als katalysator voor optimalisatie, groei, ontwikkeling en innovatie binnen jouw organisatie door exploleren en experimenteren.

 

Elke masterclass is ontworpen om praktische inzichten en toepasbare kennis te bieden, zodat jij AI met vertrouwen kunt integreren en benutten. De Masterclass AI is ideaal voor organisaties en professionals die AI willen begrijpen en toepassen om innovatie binnen hun vakgebied te versnellen.

 

Bent u klaar om AI te integreren in jouw (werk)omgeving? Neem contact met ons op via info@managemindgroup.nl om de mogelijkheden voor een masterclass te bespreken!


ELLA - Large Language Model

We experimenteren met ons eigen Large Language Model (LLM) en onderzoeken wat de impact kan zijn voor kennisvalorisatie, leren en onderwijs. We hebben dit eigen AI-model doorontwikkeld tot Ella: Education and learning assistant. (www.ella.academy)

Ella is onze gewaarde collega die altijd klaar staat om vakinhoudelijke vragen te beantwoorden, ons ondersteunt bij het ontwerpen van modules, lesplannen maakt en bestaand materiaal beoordeelt. ELLA bespaart ons tijd, creëert maatwerk en geeft ons inspiratie. Haar antwoorden zijn gestoeld op betrouwbare informatie omdat ze put uit de bibliotheek die wij voor haar gevuld hebben met onze eigen gevalideerde bronnen.

Hierdoor kunnen we focussen op wat er echt toe doet: instellingen hands on begeleiden in het transitieproces!


Meet Nova!

Een innovatie in 3D-avatar technologie, zichtbaar via een holobox en gestoeld op een LLM. Nova laat zien wat mogelijk is met AI vandaag de dag. Ze is gecreëerd om op te treden als de Minister van Transformatie uit 2040 tijdens het Groenpact event “Voorbereid de toekomst” en geeft live antwoorden op vragen over de toekomst van de blauwe-groene sector.

Managemind nam het initiatief om deze samenwerking tot stand te brengen, en bracht WUR, Groenpact, Here we Holo, PoppinsWayne samen om dit project succesvol te realiseren. Dankzij de inbreng van waardevolle informatie door Groenpact en de uitgebreide documentatie van de WUR, beschikt Nova over de middelen om betrouwbare en diepgaande antwoorden te verstrekken.

De ontwikkeling van Nova laat zien wat we kunnen bereiken als we creatief en interdisciplinair samenwerken. Haar unieke vorm—een 3D-avatar in een holobox—geeft ons een kijkje in de mogelijkheden van AI. Heeft straks elke organisatie haar eigen Nova om mee te denken over de toekomst en strategievorming?

Nova is er speciaal op gericht om ons nieuwe inzichten en vooruitstrevende ideeën te geven over duurzaamheid en blauw-groen ondernemerschap,en toont ons wat nodig is voor een duurzame, inclusieve toekomst.