BLOG

Vacature – Ondersteuner

Wij zijn op zoek naar een proactieve, flexibele, creatieve ondersteuner!

 

Als ondersteuner houd je je bezig met voorbereiden en uitvoeren van administratieve en organisatorische ondersteuning aan het team. Je plant en organiseert overleggen en werksessies samen met de projectleiders. Je stelt agenda’s op, bereid presentaties voor en verstrekt informatie aan alle betrokkenen. Ook werk je mee aan het uitwerken van (beleids-)stukken en maken deskresearch en analyses een groot onderdeel uit van jouw werkdag. Je bent een creatieve sparringpartner en werkt nauw samen met het team van vormgevers om elke sessie ook visueel tot een succes te laten uitgroeien. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en handelt proactief.

 

Over ManageMind Group

Wij zijn ManageMind Group. Een team van gedreven regisseurs in onderwijsinnovatie. Als betrokken veranderaars brengen we organisaties en teams in beweging. We focussen ons met name op onderwijsinstellingen. Een plek waar alle organisatieonderdelen continue in beweging zijn. We begeleiden bij vernieuwing- en innovatietrajecten, bouwen samen aan nieuwe onderwijsconcepten en ontwerpen en testen innovatieve werkvormen. We schrijven passend beleid op basis van gedegen onderzoek en wetenschappelijke kennis. We helpen mee bij het creëren van het verandervermogen in de organisatie om ambities te bereiken. En we begeleiden onderwijsinstellingen in het proces van duurzaam samenwerken met (regionale) partners. Met onze aanpak, richten we ons op het realiseren van concrete doelen waarmee we effect in het onderwijs bewerkstelligen. Op die manier creëren we maatschappelijke impact. Doe je mee?

 

Jouw profiel

 • Je hebt hbo (+) werk- en denkniveau en staat aan de start van je carrière.
 • Je bent leergierig en weet snel nieuwe informatie te verwerken en eigen te maken.
 • Je hebt affiniteit met de onderwijssector en wil hier graag meer over weten!
 • Je bent oplossingsgericht, analytisch sterk en initiatiefrijk.
 • Je werkt doelgericht, flexibel en creatief.
 • Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en bent stressbestendig.
 • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
 • Je werkt zeer accuraat, gestructureerd en kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
 • Je bent in staat zowel zelfstandig te werken, als in teamverband.
 • Je hebt een (pro)actieve houding.
 • Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken.

 

Binnen ManageMind Group werken diverse mensen met verschillende achtergronden en werkervaring. Wat we gemeen hebben, is dat we graag vernieuwen en veranderen, enthousiast en energiek zijn, altijd willen verbinden, flexibel, zelfstandig, creatief, doorzetters, betrokken en teamspelers zijn. We zoeken iemand die past bij dit profiel. Ben jij de gedreven collega die op proactieve, flexibele en creatieve wijze ondersteuning kan verlenen aan ons team? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Details

Functieomvang:     0,6-1.0 FTE in overleg

Startdatum:           In overleg (januari 2022)

Salaris:                  In overleg (indicatie € 2200,- en € 3000,- o.b.v. een fulltime aanstelling) Te starten met een jaarcontract