BLOG

Vacature – Projectmanager Onderwijs

Vacature projectmanager Onderwijs

Wij zijn op zoek naar een proactieve, verbindende en leergierige projectmanager!

ManageMind Group groeit! Door uitbreiding van het aantal projecten zijn we op zoek naar versterking van ons team. Als projectmanager bestaan je werkzaamheden onder meer uit het inrichten, implementeren, begeleiden en volgen van projecten. Je richt je op het begeleiden van het proces en het inrichten van leer- en ontwikkelgerichte activiteiten binnen programma’s om tot leren en vernieuwing te komen. Je werkt mee aan het ontwerpen van nieuwe concepten en aanpakken in het onderwijs en kan ondersteunen bij het uitdenken en begeleiden van veranderkundige processen. Daarnaast monitor je het proces en de voortgang, evalueer en rapporteer je over de projectvoortgang. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en stelt verbetervoorstellen en (beleids-)stukken op: allemaal in de context van (met name mbo en hbo) onderwijs. We werken bijvoorbeeld samen met Avans aan het werken in ecosystemen en onderwijsinnovatie, we werken met Yuverta aan het opbouwen van de leven lang ontwikkelen tak, helpen Lentiz met onderzoekend leren en de Greenport WestHolland begeleiden we in het maken van impact door het monitoren van 13 verschillende innovatiethema’s. Op onze website vind je nog veel meer voorbeelden van projecten. Onderwijsinnovatie is de kern van onze werkzaamheden.


Over ManageMind Group

Wij zijn ManageMind Group. Een team van gedreven regisseurs in onderwijsinnovatie. Als betrokken veranderaars brengen we organisaties en teams in beweging. We richten ons met name op onderwijsinstellingen, een plek waar alle organisatieonderdelen continu in beweging zijn. We begeleiden bij vernieuwings- en innovatietrajecten, bouwen samen aan nieuwe onderwijsconcepten en ontwerpen en testen innovatieve werkvormen. We schrijven passend beleid op basis van gedegen onderzoek en wetenschappelijke kennis. We helpen mee bij het creëren van het verandervermogen in de organisatie om ambities te bereiken. En we begeleiden onderwijsinstellingen in het proces van duurzaam samenwerken met (regionale) partners. Met onze aanpak, richten we ons op het realiseren van concrete doelen waarmee we effect in het onderwijs bewerkstelligen. Op die manier creëren we maatschappelijke impact. Doe je mee?


Jouw profiel

  • Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau en hebt al enige (3-5 jaar) relevante werkervaring
  • Je hebt affiniteit met de onderwijssector en onderwijskunde
  • Je bent leergierig en weet snel nieuwe informatie te verwerken en eigen te maken.
  • Je kan groepen begeleiden, weerstand ombuigen en mensen activeren.
  • Je bent creatief, vooruitstrevend en positief kritisch.
  • Je houdt van experimenteren, kan out-of-the-box denken en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen.
  • Je werkt doel- en effectgericht, proactief, flexibel en bent planningsvaardig.
  • Je kan goed samenwerken en bent een echte verbinder, zowel voor processen, als voor mensen en organisaties.
  • Je hebt oog voor organisatiepolitiek en kan met verschillende mensen en lagen in en tussen organisaties samenwerken.
  • Je hebt goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.

  Voldoe je niet helemaal aan het profiel, maar heb je wel interesse in onze vacature? Als jij een leergierige, snelle denker bent, dan kun je in ons team de kennis en vaardigheden opdoen die passen bij onze projecten.


Ons team

Binnen ManageMind Group werken diverse mensen met verschillende achtergronden en werkervaring. Wat we gemeen hebben, is dat we gedreven zijn en graag vernieuwen en veranderen. Dit doen we met enthousiasme en energie met een klein maar gezellig en flexibel team. We organiseren regelmatig teamdagen, gaan samen op reis, helpen en ondersteunen elkaar waar dat kan, en werken samen aan het versterken van team.


Details

Functieomvang: 0,7-1.0 FTE in overleg

Startdatum: In overleg (bij voorkeur zomer 2023)

Salaris: In overleg (indicatie €3500 – €4700 afhankelijk van ervaring en o.b.v. fulltime aanstelling)

Contract: Starten met een jaarcontract

Overig: Samen kijken we naar wat voor jou belangrijk is: opleidingsmogelijkheden, vakantiedagen, reiskostenvergoeding, bonus, langere vakantieperiodes, flexibel etc.

Werkplek: We werken hybride. De basis van je werk is op je eigen werkplek thuis in combinatie met het kantoor in Waalre en bij onze opdrachtgevers.

Tijden: Werktijden zijn flexibel en zelfstandig in te plannen. Bij mooi weer neem je een dagje vrij, bij hoge werkdruk doe je er een schepje bovenop

Heb je interesse maar wil je voordat je solliciteert eens vrijblijvend contact met één van je potentiële collega’s? Neem contact op met Leonie Koerhuis (06-47104887).